Bar menu

Patrick's Bar Food


Lunch menu 15:00


Tosti kaas
Tosti ham/kaas

Mosterdsoep met brood geserveerd.
Broodje met belegen kaas of gesneden geitenkaas
Broodje brie met pecan en honing
Broodje rosbief met truffel mayonaise
Uitsmijter met ham en kaas mee gebakken
2 Kaas of runder kroketten op brood
Broodje gerookte zalm met honing mosterd saus

Club sandwich met spek, ham, kaas en tomaat geserveerd met friet
12 Uurtje: Mosterd soep, mini uitsmijter ham/kaas, kroket en belegen kaas


Bar menu
Werkdagen van 15 tot 21:00
Vrijdag en Zaterdag van 15 tot 20:00


Friet
Mosterdsoep met brood geserveerd.
Uitsmijter met ham en kaas
Uitsmijter met rosbief en kaas
Salade “Club Sandwich” met spek, ham, kaas en tomaat geserveerd met brood
Pizza rijkelijk belegd met geplukte kip

De volgende gerechten worden geserveerd met friet en sla


Broodje geplukte kip gemarineerd in Capucijn Blond
Groentenburger met rokerige burgersaus
Runder burger met huisgemaakte spek/ui/paprika spread
Stukken krokante kippendijvlees
Tagliatelle geserveerd met een saus van langzaam gegaarde rundergehakt, tomaat en spek.
Romige Ierse visragout geserveerd in een rustieke bol

Wijzigingen voor behouden
Keuken op zondag gesloten vanaf 15:00


Snack menu gehele dag tot 22:00


Borrelplank: 
Bitterballen, mini loempia’s, dun gesneden gebraden varkens ham, dun gesneden rosbief uit eigen keuken, 1 jaar oude Reypenaer kaas, brood met dip en groene olijven

Borrelplank – maar flinke trek
Gelijk aan borrelplank maar aangevuld met:
3 Garnalen kroketten, chili nachos met kaas uit de oven (100gr) en friet (200gr)

Bitterballen van rundvlees
Chili nachos met kaas uit de oven
Bittergarnituur
Garnalen kroketten
Brood en dip
Mini loempia’s
Kaas of runder kroket
 


Snack menu gehele dag tot 23:00 en Zondag
 



Gemengde nootjes, eerste is van het huis
Grote groene olijven
Extra gedroogde worst
Plak 1 jaar oude Reypenaer kaas met mosterd
Selectie van 4 klassiek gerijpte Reypenaer kazen

Wijzigingen voor behouden


Versie incl. allergenen en prijzen